බහුල රෝග වන සෙම්ප්‍රතිශ්‍යාව සහ නහය බර ගතිය සදහා විශ්මිත ප්‍රතිකාරයක්

ගොඩක් ස්වාභාවික දේවල් තියනව උනුසුම් ජලය සමඟ පිලියෙල කරගත් විට සෙම්ප්‍රතිශ්‍යාව යටපත් කරන්න පුලුවන් වන. අපි මෙහිදී අමුද්‍රව්‍ය 3ක් ගැන කතා කරනව තේ සමඟ එකතු කරගන්න පුලුවන් වන.

* කුරුඳු හා ඉඟුරු සමඟ තේ *
කුරුඳු හා ඉඟුරු කුළු බඩු දෙකකි. මේවා අනෙක් විටමින් වලින් පොහොසත් අමුද්‍රවය්‍ය සමඟ එකතු වූ විට, සෙම්ප්‍රතිශ්‍යාව හා උණ කදි ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතියේ ක්‍රියාකරීත්වය වැඩි කිරීමට උපකාරී වේ.

ඔබට අවශ්ය අමුද්‍රවය්‍ය

ලෙමන් යුෂ තේ හැදි 1
කහ කුඩු තේ හැදි 1/4
තේ හැන්දක ඇපල් සයිඩර් විනාකිරි තේ හැදි 1/2
මී පැණි තේ හැදි 1


පුංචි කුරුඳු කුඩු
වතුර මිලි ලීටර් 300 යි
වතුර උණු කර,පසුව ඉහත සදහන් අමුද්‍රවය්‍ය එකතු කර ආවරණය කරන්න .තවත් විනාඩි 5-10 රත් කරන්න.එවිට ඔබට පානය පානය කළ හැකිය.

* කහ සමග තේ*

විවිධ ආකාරයේ ශ්වසන රෝගයන්ට ප්රතිකාර කිරීම සඳහා කහ නිර්දේශ කෙරේ. පෙනහලු පිරිසිදු කරයි, මුඛ කුහරයේ සහ උගුරේ විෂබීජහරණය කිරීමට ක්රියා කරයි. කැස්ස සහ සීතල මිනිත්තුවක් වැනි කෙටි කාලයකින් නිමා කිරීමට මින්ට් එකතු කරනු ලැබේ.

ඔබට අවශ්ය අමුද්රව්ය මොනවාද?

දෙහි යුෂ
ගාන ලද නැවුම් ඉඟුරු තේ හැදි ½
chili on the top of a scoop and a little turmeric
වියළි මිංචි කොළ කිහිපයක්


පැණි අවශය පරිදි
වතුර මිලි ලීටර් 150 යි
වතුර උණු කරන්න.එයට සියලුම අමුද්රව්ය එකතු කර හොදින් කලවම් කරන්න.විනාඩි 5 ක් නිවෙන්නට හැර පානය කල හැක

* අන්නාසි සමඟ තේ *

අන්නාසි යුෂ, විටමින් සහ ඛනිජ වලින් පරිපූර්ණ වේ. එය අප හිස් කබල් කෝටරයේ තත්වය යහපත් කිරීමටද වැදගත් වේ .වෛරස ප්රතිජීවක හා ප්රතිබැක්ටීරීය ක්රියාකාරීත්වය ඇති අන්නාසි, මී පැණි එකතුව හදිසි රෝගාබාධ හා උණ රෝගයේදී ඉක්මනින් සුවය ලැබෙන අසාමාන්‍ය මිශ්‍රණයක් වේ.

අන්නාසි සමඟ තේ සඳහා අවශ්ය අමුද්රව්ය මෙහි දැක්වේ:

අන්නාසි යුෂ මිලි ලීටර් 250 ක්
ඇපල් සයිඩර් විනාකිරි තේ හැදි 1/2
chili on the top of a teaspoon


මී පැණි තේ හැදි 1
සියලුම අමුද්‍රව්‍ය බාජනයකට දමාගෙන මද උශ්නත්වයකට රත් කරගෙන මද උනුසුම් තේ පානයට එක් කරගන්න.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *