වර්තමානයේ අපි අපගේ ජීවිතය පහසු කළ හැකි ප්රයෝජනවත් ඉඟි අන්තර්ජාලයේ සෙවීමට පුරුදු වී සිටිමු, කෙසේ වෙතත්, අතීතයේ දී, අපගේ ආච්චිලා සීයලා දක්ෂ හැක් නිර්මාණය කර ඔවුන්ගේ අත්දැකීම් වාචිකව එකිනෙකාට ලබා දීමට පුරුදු වී සිටිමු. මෙම හැක් කිරීම් අදටත් ප්රයෝජනවත් වේ!
- පහසු පිරිසිදු කිරීම සඳහා ලුණු භාවිතා කිරීම.

ඔබ දාහක වටා තුනී ලුණු තට්ටුවක් වත් කළහොත් පිසීමෙන් පසු උදුන පිරිසිදු කිරීම වඩාත් පහසු වේ. එය සියලු බිංදු සහ ස්ප්ලෑෂ් මතුපිට රැඳෙනු ඇත. උදුන සිසිල් වූ විට, ඔබ කළ යුත්තේ කිසිවක් ස්ක්රබ් නොකර තෙත් පිසදැමීමකින් ලුණු එකතු කිරීමයි. නූතන ලෝකයේ, වැකුම් ක්ලීනර් තත්පර කිහිපයකින් ලුණු උරා ගැනීමෙන් ඊටත් වඩා හොඳ උපකාරයක් විය හැකිය.
- පිහියක් ඉක්මනින් මුවහත් කිරීම.

ඔබ අතේ පිහි මුවහත්කාරකයක් නොමැති නම්, සාමාන්ය පෝසිලේන් තහඩුවක පතුලේ ඇති බෙසල් එකට අතුල්ලමින් ඔබට නැවත තලයක් තියුණු කළ හැකිය.
- ඉක්මනින් කැරට් පීල් කිරීම.

ලෝහ ස්ක්රබ් ආධාරයෙන් කැරට් පීල් කිරීම පහසුය. එය ක්රියාවලිය වේගවත් කරන අතර අඩු අපද්රව්ය ඉතිරි කරයි.
- යමඟ සෑදීම.

පාන් කෑල්ලක් පිසීමට ඇති පහසුම ක්රමය වන්නේ ශීතකරණය තුළ පාන් කෑල්ලක් කැටි කර එය දැලක දැමීමයි.
- ෙමනිකිෙයෝ ආරක්ෂා කිරීම.

ඔබේ නියපොතු ඔබේ රබර් අත්වැසුම් වල සිදුරු සාදා ඔබේ අත්කම් නරක් වීම වැළැක්වීම සඳහා, ඔබ පිරිසිදු කිරීමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ කිරීමට පෙර සෑම රබර් ඇඟිල්ලකම කපු බෝල දැමීමට වග බලා ගන්න.
- කැඩුණු බිත්තරයක් පිරිසිදු කිරීම.

ඔබ ලුණු සමග එය ආවරණය කළහොත් බිම සිට කැඩුණු බිත්තර ඉවත් කිරීමට පහසු වනු ඇත. මිශ්රණය මිනිත්තු 5 කින් වියළී යන අතර එය දූවිලි බඳුනකට අතුගා දැමීම පහසු වනු ඇත.
- රසය ඉතිරි කිරීම.

සුදුළූණු වියළි නොවන අතර එය රළු ලුණු වලින් ආවරණය කර ඇති විට ඔබ එය පෙට්ටියක හෝ භාජනයක තබා ගන්නේ නම් එහි රසය තබා ගනී.